=OSS*HonkeyMofo= reporting for duty

First Encounter Assault Recon
Sun Dec 25, 2005 2:41 pm

  • Woohoo! Santa finally came. Working the next few nights but will see the FEAR crowd soon.

    Santa brought Bf2 also, Need XP to play it.

    Lately gaming from my 2000pro server machine. I am Fukked without changing over to XP pro... prob not worth the hassle, as I am upgrading server to XP Pro/dual core/64-bit gaming rig in a couple of weeks anyway.

    CU all soon and Seasons Greetings. http://users.eastlink.ca/~rene/holiday_greetings.htm

Sun Dec 25, 2005 3:01 pm

  • cool honk! happy holidays!
    User avatar
    Clan Clown
    Posts: 1176
    Joined: Fri Sep 17, 2004 10:09 pm

  • =OSS*HonkeyMofo= wrote:Santa brought Bf2 also, Need XP to play it.

    You don't need XP to play BF2. I run BF2 on win2kpro.
    User avatar
    Posts: 1095
    Joined: Thu Apr 15, 2004 1:16 am

Sun Dec 25, 2005 5:19 pm

  • Congrats on the new games Honk, but doesnt anyone want to play COD2? :(

    User avatar
    Sweet Killer
    Posts: 1981
    Joined: Sat Feb 21, 2004 10:15 pm
    Location: Las Vegas

Sun Dec 25, 2005 6:04 pm

  • Nice! honky yeah santa brought me a dual core cpu and a icemat glass mouse pad i think i might pic up cod2 tomarrow :D
    And i run bf2 on x64 :wink:

Sun Dec 25, 2005 6:59 pm

  • Cya out there HM 8)
    User avatar
    =OSS*Crimson Ghost=
    Posts: 1511
    Joined: Wed Apr 14, 2004 2:30 pm
    Location: Hilljack, TN

  • tac.sadava wrote:
    You don't need XP to play BF2. I run BF2 on win2kpro.

    Thanks Sadava..Good to know...Just going by whats on the box. Seemed kind of strange to me actually.

    Time for some installing.

    My kids made the comment Xmas morning "we wont see you for a couple of months" :lol:

    COD2 is next I guess Pinky :cry:

Return to -F.E.A.R.-

  • Who is online
  • Users browsing this forum: No registered users and 1 guest